Linux alatt lehet-e klímát vezérelni Bluetooth-on?
Nos, van egy Gree inverteres oldalfali klímám, aminek van egy Bluetooth jele, amit a Linuxos (Fedora) számítógépem lát, és rá is tud csatlakozni. Persze semmit se tudok vele kezdeni, csak rácsatlakozni. Létezik-e valami program, amivel mondjuk parancsok beírásával tudok jelet küldeni a klímának Bluetooth-on keresztül?
Szerintem tök menő lenne, ha terminálból tudnám vezérelni mondjuk a hőmérséklet, vagy ki-be kapcsolni, én biztos használnám ezt így!
Azt tudom, hogy valamilyen mobilapplikációval lehet vezérelni (még sose próbáltam, annyira nem is izgat, mert úgyis ott a saját távirányítója), de így Linux terminálból vezérelni szerintem tök érdekes lenne, szóval kíváncsi lennék, hogy lehet-e ilyet valahogy.
Ha van mobil app, akkor lehet egy sima csomag elemzéssel meg tudod írni a programot. Ha nem értesz hozzá, akkor meg próbálj meg programot keresni rá.
Meg érdemes utána olvasni hobbi fórumokon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!