Playstation 5 vagy Gamer laptop?
Sziasztok, olyan kérdésem lenne felétek, hogy ti melyiket választanátok a helyemben?
A fő játék amivel játszanák az a Call of Duty warzone 2.0 lenne.
Néztem gameplayeket, a ps5-ön eléggé smooth volt a játék, tartotta stabilan a 120fps-est.
Ahogy néztem a teszt videókat gaming laptopokról, ott valamelyiken 90-100fps-volt s valamelyiken 120-140fps.
Szoktam készíteni videókat a játékról, eddig egy xbox series s-en játszottam, aminek az volt a hátránya hogy néha voltak kisebb nagyobb be akadások/laggolások, mellesleg videózás szempontjából sem volt jó, hangot nem rögzít ami nagy hátránya az xboxnak.
Maximum annyi lenne a hátránya a konzolnak, hogy telefonon kell videót szerkesztenem:) várom a véleményeket! Szép napot mindenkinek!
Az dicséretes eredmény. De attól nem lehet máshol vásárolni? Bármelyik Számtech boltba bemehetsz egy "kerettel", hogy mennyit szánsz rá, és kalkulálnak. Vagy konkrét konfigot is megépítik, ha tudod mit szeretnél.
Ha Media Markt
Játékra eggyértelmüen a konzol a legjobb. Pláne, ha nem kell sok játék. És megelégszel a PS kínálatával, ami azért nem kicsi.
Laptop egyértelműen drágább, hogy jó játék élményt kapj, ami hasonló a konzolhoz, és így is elmarad egy épített gépről. A laptop egyetlen előnye amit #1 is érintett az, hogy hordozható, sajnos több nincs.
"csak ilyen no name márkákat"
Végül is a sharkgaming csak 15 éves múltra tekint vissza, és dánia egyik jelentős SI-je...
Itt van mindenféle laptop, akár high-end több milliós kategóriáig.
Én is innen vettem anno a gamer lapost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!