Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megnézni win11-ben?

Hogyan tudnám megnézni win11-ben?

Figyelt kérdés

Van egy külső ssd tárolóm, ami win10-es. Csatlakoztattam az új géphez, amin már win11 van, és azt írja, hogy nincs hozzáférésem, de, ha a folytatásra kattintok, akkor utána mindig lesz hozzáférésem. Rákattintottam, de sokáig dolgozott, lassú lett, végül nem csinált semmit, nem nyitotta meg. Aztán kiírta még, hogy biztonsági lapot kell megnyitnom, vagy letöltenem? Gyorsan eltűnt, nem tudtam végig olvasni.

Szóval, mit tegyek, hogy megtudjam nyitni a külső ssd tárolót?

jún. 30. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem értem mi ez... mire van formázva? Vagy van rajta valami titkosítás? Nem kéne ilyesminek lennie
jún. 30. 19:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs titkosítás rajta.
jún. 30. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
HD sentinel mit mond róla?
jún. 30. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt mire érted az SSD-nél? - "ami win10-es" - Win.10 op.rendszer van rajta?
jún. 30. 19:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Van egy külső ssd tárolóm, ami egy win10-es laptopból lett kivéve. Most van egy új laptopom, amin win11 van. Hozzá csatlakoztattam az ssd-t, és azt írja nincs hozzáférésem, de ha a folytatásra kattintok akkor mindig lesz hozzáférésem, De hiába kattintottama folytatásra, lassú volt, nem töltötte be. Meg valami biztonsági lapot írt ki, hogy csak akkor férhetek hozzá, ha azt engedélyezem, valami ilyesmi, de nem tudtam végig olvasni.
jún. 30. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy BitLocker meghajtótitkosítás van rajta. Töröld ami van rajta utána pedig formázd meg.

jún. 30. 20:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Isten ments, hogy töröljön, hiszen azok kellenek!
jún. 30. 21:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért akarom megnyitni nyilván, mert kellenek a rajta lévő fájlok!
jún. 30. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:

rakd vissza akkor az eredeti gépbe, és ott próbáld

vagy ha tudsz, akkor bootolj erről a tárolóról, ezt a rendszert. ha csak a rendszer/jelszavas fiók védi a fájlokat, akkor be kell tudnod bootolni bármilyen gépről.

aztán mentsd le az adataidat, és mehet a formázás. szabadulj meg ettől a rendszertől, ha későbbiekben pendrive-ként használnád az SSD-t

jún. 30. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!