Hogyan tudnám megnézni win11-ben?
Van egy külső ssd tárolóm, ami win10-es. Csatlakoztattam az új géphez, amin már win11 van, és azt írja, hogy nincs hozzáférésem, de, ha a folytatásra kattintok, akkor utána mindig lesz hozzáférésem. Rákattintottam, de sokáig dolgozott, lassú lett, végül nem csinált semmit, nem nyitotta meg. Aztán kiírta még, hogy biztonsági lapot kell megnyitnom, vagy letöltenem? Gyorsan eltűnt, nem tudtam végig olvasni.
Szóval, mit tegyek, hogy megtudjam nyitni a külső ssd tárolót?
Lehet, hogy BitLocker meghajtótitkosítás van rajta. Töröld ami van rajta utána pedig formázd meg.
rakd vissza akkor az eredeti gépbe, és ott próbáld
vagy ha tudsz, akkor bootolj erről a tárolóról, ezt a rendszert. ha csak a rendszer/jelszavas fiók védi a fájlokat, akkor be kell tudnod bootolni bármilyen gépről.
aztán mentsd le az adataidat, és mehet a formázás. szabadulj meg ettől a rendszertől, ha későbbiekben pendrive-ként használnád az SSD-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!