Hirtelen rosszabb teljesítmény játékoknál?
Sziasztok, először kezdem a fontosabb dolgokkal, mert már kezd nagyon idegesíteni, hogy semmi nem oldja meg a problémát. Első dolog, hogy min játszom: Acer Aspire 5(16gb ram, mx450 2gb, intel I3-1115G4).
Tehát ez a probléme kb. egy hónapja áll fenn, egyszerűen a játékaim amivel eddig tudtam játszani és bírták 60 fps-t stb. mostmár nem futnak el. Belépek a játékba és a töltési idő borzalmasan hosszú, amivel eddig nem volt baj, az fps-emről nem is beszélve. Például valorantban elindulok a karakterrel és megáll a játék másodpercekre, igazából bármi történik áll a játék és várni kell, hogy megint működjön és ebből áll az egész. Mindennel próbálkoztam: clean driver reinstall, pc visszaállítása is megtörtént, megnéztem low grafikával, a legkisebb felbontással a játékokat és egyszerűen ugyanaz történik. Nem tudom mit csinálhatnék még, hogy egyáltalán működjön a dolog.
A válaszokat előre is köszönöm!
A laptophűtő nem laptopot hűti, nem vezet be hűvös levegőt a hűtőbordákra. Ezt a belső ventilátor teszi meg. Az asztalodat tartja hűvösen a gépedtől.
A hőmérsékleteket programban ellenőrizd, pl hwinfo64
Teljes windows reinstall-t is tervezz be, ha nem a hőmérséklet a probléma.
3. válasszoló, rendben megnézem és egyébként valószínűleg igazad lehet.
4. válaszoló, igen ezt elfelejtettem írni, tényleg lassabban tölt be azóta a windows, de HDD-m van hanem SSD-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!