A monitor működik pc nélkül is?
Szeretnék venni egy monitort, de mivel nem értek hozzá nagyon, sajnos fel kell tennem pár kínos kérdést.. Külön pc-t nem szeretnék venni, csak egy jobb monitor kéne kezdőként. Rákerestem, de nem nagyon értettem meg, hogy akkor most hogyan működik egy monitor. Nincs se játékkonzolom, se pc-m, de van laptopom.
A monitort össze tudom kapcsolni a laptoppal?
Ha igen, akkor a laptopnak az erőssége befolyásolja a monitornak a teljesítményét vagy teljesen más pl. a gyorsasága?
Hallottam valamit a HDMI csatlakozatásról is.. az mi is pontosan? :D
Minden apró infót megköszönök!
"A monitort össze tudom kapcsolni a laptoppal?"
Igen, mert a laptop is egy gép, mint egy PC. Ha olyan csatlakozója, amibe betudod dugni a monitort akkor igen.
"Ha igen, akkor a laptopnak az erőssége befolyásolja a monitornak a teljesítményét vagy teljesen más pl. a gyorsasága?"
Monitor a saját tulajdonságaival fog működni, és a laptop akár egy PC vagy konzol szolgáltatja a képet. Tehát a laptop teljesítménye alapján fogja a megjeleníteni a képet.
"Hallottam valamit a HDMI csatlakozatásról is.. az mi is pontosan? :D"
Olvass: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!