Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik partícióra telepítítek...

Melyik partícióra telepítítek a rendszerhez szükséges szoftvereket?

Figyelt kérdés

Ugye a c meghajtón van a windows és a d meghajtón a saját cuccaim

Viszont a böngésző, nvidia driver, geforce experience ezek hova menjenek? A windows particióra vagy ahova a saját programjaimat is szoktam telepíteni?

jún. 27. 05:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
A C-re.
jún. 27. 05:18
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Nálam a Windows megkapja a C: meghajtót. Ez azt jelenti, hogy a Windows, és a szükséges programok a C: meghajtón vannak.

jún. 27. 05:48
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Mindig az op.rendszer partíciójára.
jún. 27. 06:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Mivel 95%-ban hordozható(portable) programokat használok, ezért logikus, hogy minden a D: meghajtón van.
jún. 27. 10:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Amiket írtál, azokat a C-re. És úgy általában a C-re mindent, jobb a békesség... Jó pár helyre írhat egy program telepítéskor, nem csak a telepítési mappába.

Kivéve a portable programokat, azokat futtathatod akár egy pendrive-ról is.

jún. 27. 11:27
 6/11 A kérdező kommentje:
De csak ezeket a szoftvereket vagy mindent? Pl leszedek egy felvevő programot vagy játékot bármit?
jún. 27. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Programja válogatja. Én mindent a C-re telepítek, csinálok róla egy Ghost fájlt, amikor mindent beállítottam + frissítések. Néha visszatöltöm, ha sok frissítés jött, azokat telepítem, majd ismét mentés, a régi Ghost-ot meg törlöm.

Viszont, észrevettem, hogy sok programnál átmásolva a mappáját, utána fut portable módban, akár másik gépen is pendrive-ról. De ezt ki kell sakkozni.

Egy driver tutti a C-re kell, játékok megint attól függ mi, hova írogat telepítéskor

jún. 27. 16:42
 8/11 A kérdező kommentje:
De akkor mit raktok a hdd-re?
jún. 27. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Adatokat, filmek, képek stb...

Játékokat telepíthetsz a D-re. Ha esetleg nem indul, akkor uninstall és a C-re. Eltávolításhoz valami profi program, pl. RevoUninstaller (YourUninstaller, IObit Uninstaller), ezek a nyomokat is letávolítják. Amúgy uninstall-ra hasznosabb a profi program egyébként is.

jún. 28. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy partícióm van. C, SSD, erre megy minden. Minek kéne másio partíció még 2024-ben?
jún. 29. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!