Melyik partícióra telepítítek a rendszerhez szükséges szoftvereket?
Ugye a c meghajtón van a windows és a d meghajtón a saját cuccaim
Viszont a böngésző, nvidia driver, geforce experience ezek hova menjenek? A windows particióra vagy ahova a saját programjaimat is szoktam telepíteni?
Szia!
Nálam a Windows megkapja a C: meghajtót. Ez azt jelenti, hogy a Windows, és a szükséges programok a C: meghajtón vannak.
Amiket írtál, azokat a C-re. És úgy általában a C-re mindent, jobb a békesség... Jó pár helyre írhat egy program telepítéskor, nem csak a telepítési mappába.
Kivéve a portable programokat, azokat futtathatod akár egy pendrive-ról is.
Programja válogatja. Én mindent a C-re telepítek, csinálok róla egy Ghost fájlt, amikor mindent beállítottam + frissítések. Néha visszatöltöm, ha sok frissítés jött, azokat telepítem, majd ismét mentés, a régi Ghost-ot meg törlöm.
Viszont, észrevettem, hogy sok programnál átmásolva a mappáját, utána fut portable módban, akár másik gépen is pendrive-ról. De ezt ki kell sakkozni.
Egy driver tutti a C-re kell, játékok megint attól függ mi, hova írogat telepítéskor
Adatokat, filmek, képek stb...
Játékokat telepíthetsz a D-re. Ha esetleg nem indul, akkor uninstall és a C-re. Eltávolításhoz valami profi program, pl. RevoUninstaller (YourUninstaller, IObit Uninstaller), ezek a nyomokat is letávolítják. Amúgy uninstall-ra hasznosabb a profi program egyébként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!