Miért nem látom a ZNET Routerén minden kapcsolódó eszköz IP címét?
Nem rég mintha változott volna a ZNET HALNY Routerének felülete, és azóta (vagy csak véletlen egybeesés, hogy akkor tűnt fel számomra) nem találom egyes kapcsolódó eszközök IP Címeit a listában.
Egy Linksys Router repeaterként van konfigurálva a hálózatra, és a szóban forgó eszközök többsége erre a repeaterre csatlakozik. Gondoltam ez lehet az oka. Persze a repeaterben nincs rá felület, hogy lássam, mi csatlakozik rá.
Viszont egy szóban forgó eszközt át állítottam, hogy közvetlenül a ZNET Routerjére kapcsolódjon. De így sem található. Egyszerűen nem szerepel a listában....
Van rá ötleteke, miért van ez, és hogyan lehetne javítani?
A ZNET ügyfélszolgálatát hívtam. Tanácstalanok. ÉS miután kifogytak az ötletekből, jött az aduász!
User probéma, a szolgáltatás működik, nincs itt semmi látni való. Olvassak utána a neten ..... :|
Olvastam, Nem találom!
Most kérdezek.
Hátha Ti tudjátok rá a váslaszt.
Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!