Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van felre rakott 200 000...

Van felre rakott 200 000 ftom, ebbol vegyek ipadot?

Figyelt kérdés

azt a penzt a nyaron kerestem. most van allando munkam, havi 110000 ftot keresek

.

a 32gbos wifi verziot tudnam mevenni 140000 ftert

meg vegyem???

2010. okt. 30. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

figyelj ezt neked kell eldöntened. ha szükséged van rá és szeretnéd vedd meg. ha nem akkor nem.

ha jobb helye is van annak a pénznek akkor ne.

ha nekem lenne jelen állás szerint én megvenném.

2010. okt. 30. 22:53
 2/8 lill* válasza:
33%
egy jobb tanács :D ADD NEKEM :D
2010. okt. 30. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Volna azért ennél hasznosabb dolog is, de úgyis a te döntésed. Nem tudom, van-e jogsid, ha nekem nem volna, én azt tenném le belőle. Igaz, én nem vagyok ilyen műszaki kütyümániás.
2010. okt. 30. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Mire kell? Mire szeretnéd használni?

Szerintem felesleges, hurcolni egész nap a zsebedben nagy, a lehetőségei korlátozottak, egy normál laptop sokkal többre képes. Otthon egy laptopal, asztali géppel többet érsz. Akkor meg minek?

Inkább vegyél egy pda-t (akár iphone) és egy laptopot.

2010. okt. 30. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
2010. okt. 30. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Mire használnád?

Magamból kiindulva:

Itthonra túl kicsi és túl kevés.

Ahhoz hogy mindig nálam legyen túl nagy és túl értékes, és nincs olyan dolog ami nem tud várni míg haza érek..

Feleslegesnek tartom.

Vidd el asszonyt valahova, lepd meg egy szép ékszerrel meg vegyél egy notebookot:)

2010. okt. 30. 23:54
 7/8 A kérdező kommentje:

joszonom szepen mindenki valaszat!!! szivem szerint autot vennek, de arrra nincsen keret.

iphonet ezert nem veszek mivel windows mobile-om van es nagyon szeretem. es mivel csaj vagyok igy az asszonyt sem tudom sehova vinni.

meg gondolkozok h meg e vegyem.

2010. okt. 31. 06:09
 8/8 anonim válasza:
Na vettél? Mert nekem van egy jobb áron mint amiért keresel
2011. ápr. 28. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!