Optikai egéren a görgő alatt pici gomb, CPI felirattal?
Oh, ez gomb nélkül is megy, mint állat!
Abban reménykedtem, hogy megtaláltam az egér azon funkcióját, amit a jelenlegi szuperül tud. Véletlenszerű vásárlás volt, addig azt se tudtam, hogy ilyesmi létezik.
Lényeg: ha kb 3-4percig békénhagyom az egeret, visszaáll készenlétbe, energia-, azaz elemtakarékos üzemmódba. Ha újra jövök a net elé, nem elég egyet kattintani, a másodikra hiszi csak el, hogy újra be kell kapcsolnia. Olyasmi ez, mint e-bookon, monitoron a képernyővédő, vagy mint az inverteres kapcsolás a légkondin? nem tudom, mi ez, hogy működik, de praktikus, mert így nem zabálja az elemet.
Mivel állandóan elfelejtem kikapcsolni, aztán lehet, hogy 3-4-5 napig is kerülöm az internetet, ez nálam igen hasznos tudás.
Egyszerű mezei egér, IMICE névre hallgat, klavival együtt kijött 5000-ből, ezért gondolom, hogy nem lehet ez valami nagyon drága varázslat.
Csak nem tudom, vásárláskor a műszaki leírásnál milyen mozaikszót, rövidítést, milyen terminus technicust kell keresni. Ha ti tudjátok, kérlek titeket, írjátok meg!
Köszi mindenkinek, további szépet!
Na, megvan, ez az : [link]
Kerestem ugyanezt az egeret, de úgy látszik, szólóban, klavi nélkül nincsen.
Nem tudom, az én előző egérkéim sztak kikapcsolni, a talpukon a kis pöcköt kellett odébblökni, ha ki akartam kapcsolni. Mivel elfelejtettem, éjjel-nappal kötelességszerűen tették a dolgukat, üzemeltek, zabálták az elemet, úgyhogy cserélhettem hetente.
Kedves utóbbi. Nem dolgozom a neten, a néha itt töltött időhöz, levelezéshez, játékhoz nincs szükségem drága felszerelésre. (Az egy további tétel, hogy a hiperintelligens, fénysebességgel működő, agyonmárkázott, mindentudó kütyüket meg se tudnám venni.)
Elvagyok a középkategóriás Genius-Lenovo-Logitech és hasonló cuccok tudásbéli nívóján.
Ami itt a helyszűke miatt jó dolog, az a vezetéknélküli cuccok lehetősége. Számomra a kiismerhetetlenül gubancos kábelektől rázna a hideg. Engem a szanaszét és összevissza futó kábelek tanítottak az igét cifrán szórni, nem a kocsisok.
Ha nem, hát nem. Ezek szerint ez az egérke akkor egyszerűen kevesebbet fogyaszt, nincs külön tudása, csak nem kell neki annyi Varta, meg Energizer, mint elődeinek. Egy jobb elemmel elvan 3 hónapig is: gondolhatod, nem mindegy az, ha ugyanennyi idő alatt nem a tíz-tizenkétszeresét eszi. Nekem legalábbi észrevehető tétel a költségvetésemben.
Köszönöm az eligazítást. Üdv mindenkinek, legyen továbbra is szép és hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!