Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IT nyári gyakorlatos feladatok?

IT nyári gyakorlatos feladatok?

Figyelt kérdés

A cégnél rám bízták a nyári gyakorlatos végzős mérnökinfó hallgatót…

Milyen munkákat adjak neki, amiből talán a 1.5 hónap alatt tanul is valamit?

Vannak ötleteim, de nem biztos, hogy kitöltik a 1.5 hónapot, illetve amíg én dolgozok, addig jó lenne, ha nem kellene 10 percenként istápolnom.

Eddig PC összeszerelést, szétszerelést, Windows, Linux telepítést, illetve egyéb Windows környezetbeli feladatokat adtam…

Rendszergazda szeretne lenni, tehát valami szakmaibb feladatok kellenének….

2024. jún. 19. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ. Szimulálni akarsz neki valamit vagy valós problémát szeretnél neki adni, azaz ledelegálni feladatokat?

Ha szimulálni, akkor csináljon egy LDAP és/vagy Kerberos hitelesítő rendszert. (egy ötlet)

2024. jún. 19. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért egy végzős mérnök infós hallgatóra egészen sok mindent rá lehet bízni. Ha meg ennyire fogalmad sincs, akkor miért vállaltad el?
2024. jún. 20. 09:47
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 Az első mondatban leírtam.
2024. jún. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!