Miért mem indul a laptop?Mi erre a megoldás?
Figyelt kérdés
Hétvégén kétszer-háromszor lefagyott a laptop-om,parszor kikapcsoltam es ujra bekapcsoltam,hosszu ideig tolt a ketsőképernyő bekapcsoláskor,utána meg csak fekete képernyőt ad be.jún. 17. 10:38
1/1 Takysoft válasza:
Próbáld teljesen kikapcsolni. Hosszan nyomni a bekapcs gombot. (kivenni az akksit, ha lehet, mjd visszatenni.)
Ha ez sem működik:
Megjelenik bármi is? Ha bekapcsoláskor nyomod az F2 vagy Del (vagy Fn+F2, Fn+Del) gombokat? Erre be kéne jönnie a legtöbb laptopon az UEFI-nek. (leánykori nevén BIOS)
Ez bejön? Ez sem?
Ha bejön, akkor valószínűleg háttértár hibád van. Kimozdult talán a memória modul, vagy valami sata/m.2 csatlakozó, esetleg meghibásodott az SSD, ilyenek.
Ha nem, akkor komolyabb a gond, és viheted szervizbe. Nem esélytelen az alaplapcsere sem.
Persze ez csak tipp, mert pl a "ketsőképrnyő" szót nem tudtam megfejteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!