1db cpu fan van rajta az alaplapon és egy sys fan tisztába vagyok mind a kettő jelentésével De viszonyt azz lenne a problémám hogy rendeltem egy noctua nh d15 chromax black amin 2 ventilátor van de nekem egy cpu fan van hogyan?
Mégis miféle platforma rendeltél egy ekkora volumenü CPU hűtőt, amelyen még csak nincs is 2x CPU_FAN header? Csak a nagyon legallja, fapados modelleken nincs.
Egyébként ha újonnan rendelted, akkor gyárilag ad splitter-t a Noctua ehhez a hűtőhöz.
Ebből 1db-ot:
Egy alaplapi csazlakozó 3-4 ventilátort meg tud hajtani gond nélkül.
Szóval akkor nincs több csatlakozód, akkor benned kell egy elosztót, és ennyi. Kb 2 ezer.
De maga a procihűtő js tartalmaz elosztót. Nyilván csak saját magának, egyet oszt el a két ventije felé.
Az NH-D15 pedig egy feleslegesen drága procihűtő. Annyit tud, mint egy 17 ezres peerless assassin 120.
Cpu: egy i7-13700k
Alaplap: msi pro b760M P ddr5
Gpu: rtx 4060ti
Gèpház: cooler master mastery box 520 black
Ram: kingston hiperx fury 6800mgh
32gb rgb
Cpu hütő noctua nh d-15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!