Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 1db cpu fan van rajta az...

Magatibor kérdése:

1db cpu fan van rajta az alaplapon és egy sys fan tisztába vagyok mind a kettő jelentésével De viszonyt azz lenne a problémám hogy rendeltem egy noctua nh d15 chromax black amin 2 ventilátor van de nekem egy cpu fan van hogyan?

Figyelt kérdés
Tudom rá kötni a másik ventilátort? Normális választ kérek

#1cpu fan 2 ventilátor
jún. 16. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Rákötöd a sys fanra és a biosban megpróbálod értelmesen beállítani a görbéjét. Ha választható hogy processzor húfok szerint szabályozd akkor úgy, ha nem akkor valami áttétellel kimatekozod hogy jársz a legjobban.
jún. 16. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Mégis miféle platforma rendeltél egy ekkora volumenü CPU hűtőt, amelyen még csak nincs is 2x CPU_FAN header? Csak a nagyon legallja, fapados modelleken nincs.

Egyébként ha újonnan rendelted, akkor gyárilag ad splitter-t a Noctua ehhez a hűtőhöz.

Ebből 1db-ot:

[link]

jún. 16. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak kiváncsiságból. Milyen procira kell ez a monstrum?
jún. 16. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy alaplapi csazlakozó 3-4 ventilátort meg tud hajtani gond nélkül.

Szóval akkor nincs több csatlakozód, akkor benned kell egy elosztót, és ennyi. Kb 2 ezer.

De maga a procihűtő js tartalmaz elosztót. Nyilván csak saját magának, egyet oszt el a két ventije felé.

Az NH-D15 pedig egy feleslegesen drága procihűtő. Annyit tud, mint egy 17 ezres peerless assassin 120.

jún. 16. 23:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Cpu: egy i7-13700k

Alaplap: msi pro b760M P ddr5

Gpu: rtx 4060ti

Gèpház: cooler master mastery box 520 black

Ram: kingston hiperx fury 6800mgh

32gb rgb

Cpu hütő noctua nh d-15

jún. 17. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát erre a procira mondjuk kell is az a hűtő.
jún. 17. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!