10.000 ft-ot megér,egy jó állapotú használt Xbox 360 fat arcade?
Figyelt kérdés
Néhány játékkal
Alkalmi használatra
2024. jún. 16. 13:56
1/3 anonim válasza:
Simán. Egy jó működő gép 25-40 között mozog, játék darabja 2-5000Ft. Ha olyan címek vannak hozzá ami érdekel akkor hibátlan az ajánlat. Ha meg chippelt akkor "olcsón" lehet játékot szerezni hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem chippelt
2024. jún. 16. 14:25
3/3 anonim válasza:
A chippelt gép "állítólag" jobban használódik a sz@rul megírt lemezek miatt. Az, hogy ez érték növelő vagy csökkentő számodra azt nem tudom. A 360-at nem olyan nagy dolog chippeltetni, de a használt játékok eredetiben sem drágák. Ha én most szeretnék ilyent azonnal megvenném. Mi tesómmal 1998-ban kaptunk 1985-ös eredeti Nintendo NES-t egy tucat játékkal évekig használtuk. Attól, hogy régi még nagyon jókat lehet rajta játszani.😉 Ez egy kissebb bolti vásárlás, vagy 5 doboz cigi ára. Sajnos a mai világban nem pénz. Bukni nem fogsz rajta.
Ha nem tetszik 20.000-ért szerintem percek alatt túl adsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!