Billentyűzeten hosszú í betűt hogy tudok írni?
Tablethez vettem billentyűzetet.Angol,de beállítva magyar nyelv,így vannak ékezetes betűk is.z-y fordítva,de az megszokható.
Viszont hosszú í betűt nem találom.És alt gr nincs billentyűzeten,csak alt......
"Tablethez vettem billentyűzetet."
Pontosan milyet?
"Angol,de beállítva magyar nyelv,így vannak ékezetes betűk is.z-y fordítva,de az megszokható."
Hivatalosan a(z ISO/BAE) QWERTZ-billentyűzeten az "í" az y-tól balra (a bal Shift-től jobbra) helyezkedik el:
ANSI-billentyűzeteken
mivel a bal Shift-től jobbra a Z van, így az í a 0-val írható, a 0 pedig a jobb Alt (AltGr)+0-val.
Egyik se ok.
Ha O nyomom meg akkor ö betűt ír.
Alt +J arra nem csinál semmit.Csak 1alt gombom van,nincs alt gr se.
Billentyűzet angol,de beállítottam magyar nyelvet,mett ékezetek sem voltak.Így van,de í betűt nem talàlom.
Gyártmány? Eszköz?
Nekem Samsung Tab S7+om van bill-el, de nekem működik az Alt+J magyar beviteli nyelvvel.
Ezt is próbáltam,de nem....
Nem tragédia,ha nem lesz meg,csak billentyűzet lényege lenne normálisan ékezeteket használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!