Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Videónál (. avi) ugrál a kép....

Videónál (. avi) ugrál a kép. Hogyan korrigálható?

Figyelt kérdés
Letöltött .avi formátumú filmnél ugrál fel-le a kép. Nem nagyon, de észrevehetően. Megoldható valahogy hogy ne ugráljon? Nem akarom csak emiatt törölni, mert amugy jó minőségű. Előre is köszönöm.
2010. okt. 30. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni több lejátszóval. Mindennel ugrál? Ha igen, azt javítani szerintem nem lehet. Ezzel bepróbálhatsz, de szerintem töltsd le újra! [link]
2010. nov. 1. 13:19
 2/3 anonim válasza:
Meglehet, hogy codec hiányról van szó. Ez csak egy tipp:) én ajánlom, hogy töltsd le az Ace Mega Codecs pack-et:)
2010. nov. 2. 07:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Friss K-Lite Codec Pack-om van.

Nem ugrál mindnél, csak néhánynál, amelyiknél (gondolom) trehány munkát végzett a releaser.

2010. nov. 3. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!