A Majomparádé oldalról letöltött torrentek visszatölthetők (akár egyidőben is) a qBittorrenttel, amit az nCore-hoz használnak, vagy a Majomparádéhoz vmi más visszatöltő cég kell/kötelező?
A qBittorrent csak egy a sok torrent kliensek közül amit amit bármilyen oldal torrent fájloknál használhatod.
Az nCore azért ajánlja mert megbízható.
Köszönöm a segítséget!
Egy qBittorrent táblázatban egy időben is mehet a seed,
vagy azt észreveszik és büntethet valamelyik?
Jobbnak látom előre kérdezni, (a Majomparádét még egyáltalán nem használtam)
mert egyik cégnél sem szeretném elveszíteni a fiókhoz való hozzáférést.
Ha van még fontos tudnivaló, amire figyeljek, legyetek szívesek, írjátok meg azt is!
Nem figyelhetik. A belépés esetén is csak annyit látnak, hogy ugyanarról az IP címről két külön fiókkal léptek be. Ezt a rendszer egy személynek veszi és egy személynek csak egy fiókja lehet a szabályzat szerint.
Bár a szabályzat szerint sok mindent nem szabad amit nem tudnak nyomozni.
Például ha 10 különböző IP címről lépek be egy nCore fiókba akkor honnan tudják, hogy mindegyik én vagyok-e vagy haverokkal van megosztva a fiókom? (Ami ugye szabály ellenes.)
Vagy honnan tudhatják, hogy nem árulok pénzért meghívókat pl egy Facebook csoportban? Esetleg belépnek a modik ilyen csoportokba és akik küldenek nekik meghívót azt felhasználónév alapján törlik? Persze, meglehet, de szerintem van ennél jobb dolguk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!