Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Majomparádé oldalról letöltö...

A Majomparádé oldalról letöltött torrentek visszatölthetők (akár egyidőben is) a qBittorrenttel, amit az nCore-hoz használnak, vagy a Majomparádéhoz vmi más visszatöltő cég kell/kötelező?

Figyelt kérdés

jún. 10. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A qBittorrent csak egy a sok torrent kliensek közül amit amit bármilyen oldal torrent fájloknál használhatod.

Az nCore azért ajánlja mert megbízható.

[link]

jún. 10. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Barmely torrent klienssel visszatolthezo barmely torrent oldalrol letoltott tartalom. A qbittorrent jo lesz a majomparadehoz is.
jún. 10. 08:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Egy qBittorrent táblázatban egy időben is mehet a seed,

vagy azt észreveszik és büntethet valamelyik?

Jobbnak látom előre kérdezni, (a Majomparádét még egyáltalán nem használtam)

mert egyik cégnél sem szeretném elveszíteni a fiókhoz való hozzáférést.

Ha van még fontos tudnivaló, amire figyeljek, legyetek szívesek, írjátok meg azt is!

jún. 10. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mehet bármelyik tracker torrentje egyetlen kliensből is, tetszőleges számban.
jún. 10. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A két weboldal nem látja, hogy te a saját torrentjeiken kívül miféle torrenteket szedsz le. Az Ncore és a Majomparádé trackerjei (amik nézik, hogy mennyit és mennyi ideig töltesz le/fel és felelnek a peerek kiosztásáért) csak a saját torrentjeik adataihoz férnek hozzá, egymáséhoz nem.
jún. 10. 12:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, mi van, hiszen, mint ugyanitt nemrég megtudtam, ha egy családban több felhasználónak van saját nCore-fiókja, de csak egy számítógép van uazon az IP-címen, akkor valamelyikünket kidobják. Gondoltam, ha ezt "látják", figyelhetik a konkurens cégek egymás aktivitását is.
jún. 10. 12:58
 7/7 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Nem figyelhetik. A belépés esetén is csak annyit látnak, hogy ugyanarról az IP címről két külön fiókkal léptek be. Ezt a rendszer egy személynek veszi és egy személynek csak egy fiókja lehet a szabályzat szerint.

Bár a szabályzat szerint sok mindent nem szabad amit nem tudnak nyomozni.

Például ha 10 különböző IP címről lépek be egy nCore fiókba akkor honnan tudják, hogy mindegyik én vagyok-e vagy haverokkal van megosztva a fiókom? (Ami ugye szabály ellenes.)

Vagy honnan tudhatják, hogy nem árulok pénzért meghívókat pl egy Facebook csoportban? Esetleg belépnek a modik ilyen csoportokba és akik küldenek nekik meghívót azt felhasználónév alapján törlik? Persze, meglehet, de szerintem van ennél jobb dolguk is.

jún. 22. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!