El szeretnem utalni a TB-t a NAV-nak de korabban meg nem csinaltam ilyet mert volt allando munkam. A kerdesem az lenne hogy az OTP-alkalmazasban tudom hogy mi a szamlaszam amire utalni kell, a kozlemenyt is de a cimzetthez mit irjak?
Elvileg bármit írhatsz, nincs szigorúan és karakterpontosan megszabva a címzett, enélkül is megkapja. Olyan hosszú neve van, hogy úgysem fog kiférni. De ez alapján (link): NAV Egészségügyi szolgáltatási járulék beszedési számla.
Berakod az 50db 20ezrest egy borítékba, ráírod hogy NAV és bedobod a sarki postaládába.
Legfeljebb utólag eszedbejut hogy nem írtad rá a feladót..
Nem tudom amúgy, tiszta idióták. Én kértem az átutalást, de semmi infót nem adtak. pár hétre rá jött a posta a csekkekkel. Idióták eldöntötték, hogy ők így kérik, és azt már nem lehet módosítani.
Végül icsekk appal oldottam meg (QR kód a csekken), még olcsóbb is, mert nem utalás, hanem bankkártyás fizetés, tehát nem nálam van a tranzakciós díj.
Igen koszonom szepen
Remelhetoleg minel elobb lesz munkam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!