Lekapcsolták a Battlefield 2 multiplayer client szerverét, a BF2Hub-ot?
Figyelt kérdés
Hosszú évek óta játszottam már, az EA által rég nem támogatott játékkal, több magyar honfitársammal egyetemben. Tegnap óta nem elérhető a szerver. Kérdésem az, hogy "lelőtték" a BF2Hub client szervert, vagy csak engem utasít vissza? (The server has refused the connection.)
Ha valaki hasonló cipőben jár és van infója, kérem ossza meg velem.
Köszönöm!
2024. jún. 4. 17:19
1/2 A kérdező kommentje:
Mi a t.k.mnek írsz ide, ha nem segíteni, hanem fölényeskedni akarsz. A f.szom kíváncsi a bemondásodra. Gondolod, hogy több mint 10 éves BF2Hub használat után nem fésültem át a netet. Most már persze tele vannak a hírek a leállítással, de tegnap előtt még csend volt. Kösz a semmit!
2024. jún. 5. 16:07
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!