Molli11 kérdése:
Hogyan kell kikapcsolni az S módot Windows 11-nél?
Figyelt kérdés
Hiába nyomok rá a kikapcsolási lehetőségnél a "Beszerzés" gombra, mindig azt írja ki, hogy hiba történt. Az "Újra" gombra kattintva továbbra sem történik semmi. Próbáltam mindent lefrissíteni a Microsoft Store-tól kezdve az appokon át. Ki- és bejelentkeztem a fiókomba, többször újra is indítottam a gépet. Beállítottam az aktuális dátumot és időt. A parancssort nem engedi megnyitni az S mód miatt. A google kereső által kínált összes megoldási módszert kipróbáltam, nincs több ötletem.jún. 1. 21:26
1/7 anonim válasza:
Átváltás S módból Windows 11-ben:
- S módban futó Windows 11 számítógépen nyissa meg a Gépház > Rendszer > Aktiválás pontot.
-Keresse meg a Váltás Windows 11 Pro kiadásra című szakaszt, majd válassza A Store megnyitása hivatkozást.
Megjegyzés: Ne válassza a Windows-kiadás frissítése alatti hivatkozást. Ez egy másik folyamat, amely S módban fogja tartani az eszközt.
-A Microsoft Store áruházban megjelenő (Átváltás az S módból vagy hasonló) lapon válassza a Beszerzés gombot. Miután megerősítette ezt a műveletet, a Microsoft Store áruházon kívülről is telepíthet alkalmazásokat.
2/7 A kérdező kommentje:
Mint írtam a beszerzés gombra kattintva azt írja, hogy hiba történt. Nem vált át
jún. 2. 07:51
4/7 anonim válasza:
Állítsd alaphelyzetbe a rendszert, majd próbáld újra kikapcsolni.
5/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott
jún. 2. 13:35
6/7 anonim válasza:
Hogy sikerült megoldási? Órák óta ezzel szenvedek...
7/7 anonim válasza:
Légyszi írjátok meg, hogy hogyan sikerült. Szintén órák óta szenvedek a hibával! Kösziii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!