MacBookon csillagot csak úgy tudok begépelni ha azt a kis földgömb billentyűt megnyomom alul és bejön az a szimbólumos táblázat?
Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 15:51
1/5 anonim válasza:
Shift+Alt+,
Egyébként ha a billentyűzetnézőben látod, hogy a fizikai billentyűzeten lenyomott billentyűk hogyan változnak, mit lehet még velük írni.
3/5 A kérdező kommentje:
A második által küldött linkben nincsen benne a csillag mint billentyűkombináció, ugyanezt a földgömbös billentyűt írja amit én is használok, innen néztem egyébként amikor megvettem, de nagyon macera. Az elsőt meg nem is igazán értem, macen nincsenek is ilyen billentyűk.
2024. máj. 30. 18:47
4/5 anonim válasza:
De vannak...
A CMD és a CTRL között van az ALR. De lehet hog OPTION van ráírva.
A Shift a nagybetű váltó.
A , (vessző) pedig az m betű mellett van jobbról
5/5 A kérdező kommentje:
Így már megvan,az option zavart be, hogy az helyettesíti az alt gombot MacBookon. Pedig azt is olvastam már korábban, de még nagyon tanulom. Illetve a plusz jelet nyomkodtam, de már rájöttem, hogy mit takar a kombináció amit írtál. A lényeg, hogy sikerült, szóval köszönöm! Sosem jöttem volna rá magamtól🥲
2024. máj. 30. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!