Mire kell figyelni Blutooth-od fejhallgató vásárlásakor?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni az Asus leptopomhoz egy none markaju fejhallgatót amire rávan irva,hogy Blutoothos.
Már bevan üzemelve a laptop,hogy érzékelje a blutoothos fejhallgatokat.
Akkor nem kell semmit beállítgatni csak bekapcsolni az újjat és a gépen megkeresni az fejhallgatot ,vag, hogy megy ez általában?
2024. máj. 28. 19:35
1/8 anonim válasza:
Párosítási módba rakod a fejest (útmutató szerint), Windows 10-nél "Bluetooth vagy más eszköz beállítása" fülnél fel kell hogy dobja a fejhallgatót.
2/8 anonim válasza:
Utána arra figyelj még, hogy ne maradjon zsebben mosás előtt :)
3/8 anonim válasza:
#2 Neked befér a FEJhallgató a zsebedbe? Az igen :)
5/8 anonim válasza:
Bocsi hogy itt kérdezek, én is most szeretnék egyet, de nekem a gépem nem Bluetoothos, ilyenkor hogy lehet használni vezeték nélküli fejhallgatót?
Van valami kütyü erre, amit mondjuk az USB portba dugok és kapcsolatot generál?
Remélem érthető a kérdés, bocsi de szőke vagyok.
6/8 anonim válasza:
#4 Tagekbe minden marhadágot bele szoktak írni, nem is nézem. Egyébként fejhallgató ugyanúgy szerepel ott
7/8 anonim válasza:
Oké, attól még arra reagálok, meg kicsit arra is, amit írsz, hogy minden marhaságot felsorolnak cimkének.
8/8 anonim válasza:
5-ös, innen válogathatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!