Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A skiff levelezőrendszer meg...

A skiff levelezőrendszer meg fog szünni?Olvastam valahol róla hogy bezár ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés

máj. 20. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Február 10-én a Notion felvásárolta a Skiffet, és ennek eredményeként a Skiff megszünteti jelenlegi szolgáltatásait. A felhasználóknak azt javasoljuk, hogy a következő hat hónapon belül migrálják az összes adatukat a Skiffből.

Sajnos a Skiff-fiókokat nem konvertálják Notion-fiókokká. Ehelyett a felhasználóknak mostantól hat hónap áll rendelkezésükre, hogy az összes adatukat, amelyek végpontok között titkosítva maradnak, áttelepítsék a Skiffből más szolgáltatásokba.

Még jó hogy csak helyreállító és másodlagos emailfióknak használtam.

máj. 20. 11:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Küszünüm a gyors választ, ilyesmit olvashattam énis.

Most néztem a notin-ról videot, de túl sok minden nem jün le belőle.

Valamilyen csoportok, meghivások,....gondolom itt lehet tűrolni emaileket személyes adatokat, vagy mit?

máj. 20. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy éves a fiók. Csak helyreállítási fiókként használtam. Nekem nincs mit tárolni még jó hogy nem laktam be. A tutanota.com és a proton.me próbálgattam még. A tuta nem tökéletes sok helyre nem engedte helyreállító emailként beállítani. Pár helyre a levél sem érkezik meg panaszkodtak rá a neten. Ezért töröltem. A proton.me jól működik ezt belaktam. Mellé szerettem volna a skiffet de most ez is kiesik.

Ezt találtam még.

A felhasználók elveszítik @skiff.com e-mail címüket, és minden adat törlődik, ezért hamarosan exportálja e-mailjeit. A Skiff exportszolgáltatásai a [link] érhetők el.

máj. 20. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!