G2a-n találtam jó áron Spotify prémium accountot. Ha megveszem, kapok egy profilt amin van prémium előfizetés és ugye emaillel van regisztrálva. Ezt az emailt meg tudom majd változtatni sajátra?
Figyelt kérdés
máj. 19. 14:06
1/3 anonim válasza:
Nem értem miért kell g2a-al és társaival szarolni... Ugyanaz ha a játékot lekalózkodod, mitha onnan megvennéd. Felraksz böngészőbe ublock origint youtube musiccal és meg van oldva a hirdetésmentes kényelmes zene. Telefonra meg ott a youtube music revanced, ugyan az.
2/3 A kérdező kommentje:
1/1 Nem ez volt a kérdésem, azért szeretnék spotify-t mert kényelmesebb mint a youtube. Iphone-ra nincs youtube revanced. :)
máj. 19. 15:40
3/3 anonim válasza:
iPhone már csak ilyen, azon mókolási lehetőség nincs. Habár akinek van pénze iPhone-ra, annak legyen egy szaros Spotify prémiumra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!