A qBittorrent opciói között mit jelent a "kényszerített újrajelentés" ?
Értesítést kap az nCore, hogy egy torrent nem töltődött le, nézzen utána, miért?
Vagy valami mást jelent?
Próbából benthagytam több olyan torrentet, ami a többi cucc visszatöltésének végéig sem töltődött le. Volt olyan ami 3-4-5 nap után letöltődött magától, a többi 3-4-5 hét után se moccant, úgyhogy végül töröltem. Másnál is ez a gyakorlat, vagy én vagyok "türelmetlen"?
"Jelentgetni" nem merek, a kórság tudja, mi lenne annak a következménye! Némely póruljárt embertől azt hallottam, hogy utálják azt, aki kérdez, reklamál, hamar kidobják, mint macskát.
u.i.: Kérlek, a "Wiki újraolvasása" -féle választ mellőzzétek: századszorra sem értem az ott írtakat.
# No, ezt se tudtam! Amikor bekapcsolom a viszatöltést, majd 6 éve az a rituálé működik, hogy
1.) az összes bentlévő torrentet kijelölöm
2.) "kényszerített újraellenőrzést" kérek
3.) "folytatás" opciót választom, ettől feketében jelenik meg az összes szöveg, az nCore- táblázatban minden leáll (stopped)
4.) végül "folytatás kényszerítése"-opció: ettől minden elindul és zökkenőmentesen megy, míg a qBittorrent nyitva, illetve pl. netkapcsolatban szakadás nem következik.
Megpróbálom majd aszerint "működtetni", amit leírtál, hiszen ha mégis félreértek vmit és nem akar működni, már van olyan mód, amivel tutira be tudom indítani a visszatöltéseket. Csak eleinte könnyen bepánikoltam, hogy fél napokig képtelen voltam kitotózni, mitől és hogyan indul a seed. Aztán pedig megszokássá vált a fenti mód.
Köszönöm a válaszokat, üdv, további szépet, hasznosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!