Indításkor az asztali PC a Microsoft PIN-kódját kéri. Hol található ez a PIN-kód, mert és sohasem kaptam ?
Figyelt kérdés
Korábban egy képernyőzárolási kódot használtam évekig. Helyette kezdte kérni az e-postám jelszavát, most (valamelyik frissítéssel változott) pedig ezt a PIN-kódot. Remélem ki tudjátok bogozni a fogalmazásomat.#Microsoft PIN-kódja
ápr. 22. 23:27
1/8 anonim válasza:
Nincs olyan hogy Microsoft PIN-kód. Pin kódja egyedi gépnek lehet, mindegyiknek más más az amit beállítottál.
2/8 anonim válasza:
Nem látod alatta a szöveget, hogy elfelejtettem a PIN-kódom? Amit nagy valószínűséggel te adtál meg.
3/8 anonim válasza:
Egy windows bug a sok közül. Ha van olyan lehetőség, hogy elfelejtetted a PIN-kódodat, akkor próbáld ki azt, de valószínűleg nem fog segíteni, és kénytelen leszel újratelepíteni.
4/8 anonim válasza:
#3 Egyáltalán nem bug, nem kötelező PIN-kódot használni tudtommal, ami egyébként kényelmesebb, mert nem mindenkinek qwertz vagy 1234 a jelszava. Nincs több bug benne, mint a többi rendszerben.
5/8 anonim válasza:
Ha a jelölőnégyzet hiányzik:
- Parancssor futtatása rendszergazdaként - parancs:
reg ADD “HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\PasswordLess\Device” /v DevicePasswordLessBuildVersion /t REG_DWORD /d 0 /f
- Így már ott kellene lennie a jelölőnégyzetnek. Lehet, hogy újraindítás szükséges.
6/8 anonim válasza:
#4 Az mindenképpen bug, ha valaki nem adott meg PIN kódot, és a vindóz mégis kéri. Egyébként most már rád erőlteti telepítéskor.
8/8 anonim válasza:
#6 Az valóban az lenne, csak kétlem, hogy így történt. Talán más is használja azt a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!