Ha veszünk egyy vadi új laptopot aba kell telepinenni virus irtó programot?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 16. 20:00
1/9 KmsRys válasza:
Ha ésszel használod, akkor nem kell.
Egyébként milyen operációs rendszer van rajta?
Windowson van alapból a Defender.
Linuxra ritka a vírus, nem kell vírusirtó.
MacOS-t nem ismerem.
2/9 A kérdező kommentje:
windows 11
2024. ápr. 16. 20:30
3/9 anonim válasza:
Ha mindent is észnélkül nyitsz meg, minden feldobált linken letöltesz mindent is, és azt is, akkor a jó isten se véd meg.
Win11-en van Defender és elég jól működik, nem kell kimondottan vírus írtó.
4/9 A kérdező kommentje:
oki értem és kösz
2024. ápr. 16. 20:57
5/9 anonim válasza:
Kell, és a magyar szavak helyesírására sűrűn keress rá.
6/9 A kérdező kommentje:
bocs a helyeirásé de én nemfigyeltem erre nagyon az iskolábban amikor tanitoták.
2024. ápr. 17. 11:40
7/9 anonim válasza:
windowsnak van saját vírusirtója. felesleges külön telepíteni. böngészőbe telepítsd a Ublock-ot, vagy bármilyen reklámblokkolót, és ennyi elég.
8/9 anonim válasza:
A Windowsba épített vírusirtó nem sokat ér, ahogy a többi ingyenes megoldás sem a leghatékonyabb.
Én ESET Smart Securityt ajánlom, G2A-n, vagy HRK-n lehet szerezni elég olcsón kulcsot hozzá.
9/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges Linux Mint-re vírusirtót keresned.
Ha freeDOS-al vettétek arra sem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!