Ügyfélkapuval kapcsolatosan kérdezném,hogy ....??? A többi lent.
Figyelt kérdés
Otthon,asztali pc-n használok ügyfélkaput,de szeretném használni androidos mobilomon is.Mobiltelefonunkon azonban nincs internet.Valaki tudna segiteni abban,hogy ahol van wifi kapcsolat/nem otthon/tudjam a mobilon is elérni az ügyfélkaput.Nem vagyok pc.zseni,csak olyan irjon,aki nem cikizni akar,hanem ténylegesen segiteni és azt is tudom,hogy a google a barátom.Én mégis bízom,még abban,hogy vannak még jószándéku segíteni akarók.Köszönöm.#ügyfélkapu alkalmazás telepítése androidos mobilra
ápr. 14. 13:25
11/11 anonim válasza:
Mobilon valamiért nekem sem működik. És nem azért, mert félre gépelek valamit. Mellesleg másnak sem működött. Ráadásul több böngészőt is kipróbáltam. Nem tudom, hogy miért.Csak számítógépről tudok belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!