Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ügyfélkapuval kapcsolatosan...

Ügyfélkapuval kapcsolatosan kérdezném,hogy ....??? A többi lent.

Figyelt kérdés
Otthon,asztali pc-n használok ügyfélkaput,de szeretném használni androidos mobilomon is.Mobiltelefonunkon azonban nincs internet.Valaki tudna segiteni abban,hogy ahol van wifi kapcsolat/nem otthon/tudjam a mobilon is elérni az ügyfélkaput.Nem vagyok pc.zseni,csak olyan irjon,aki nem cikizni akar,hanem ténylegesen segiteni és azt is tudom,hogy a google a barátom.Én mégis bízom,még abban,hogy vannak még jószándéku segíteni akarók.Köszönöm.

#ügyfélkapu alkalmazás telepítése androidos mobilra
ápr. 14. 13:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mobilon valamiért nekem sem működik. És nem azért, mert félre gépelek valamit. Mellesleg másnak sem működött. Ráadásul több böngészőt is kipróbáltam. Nem tudom, hogy miért.Csak számítógépről tudok belépni.
jún. 19. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!