Milyen torrentoldalakat tudtok, ahova csak regizni kell és máris tölthetem le a dolgokat?
Figyelt kérdés
Még egyen sem vagyok fent, nem is voltam soha, szóval ez nekem uj. Office-ot szeretném lehuzni, 2007eset. Erre kéne leginkább. Körülnéztem már itt, de amiket kiraktak linkeket, egyikről sem tudtam lehuzni, nem enegdi a gépem. Ezért kéne nekem egy sima regisztrációs torrentoldal, onnan már csak letudnám :)))2010. okt. 27. 12:48
1/4 anonim válasza:
Amelyikre regiszträltäl, arrol mär lehet is tölteni. Kell egy torrent kliens meg hozzä, hogy müködjön a dolog. Meg nem ärt a routert, meg a tüzfalat is beällitani, hogy engedje a portot, meg a kapcsolodäst.
2/4 anonim válasza:
Az összes olyan. Ha meg nem lényeg a nyelv, akkor nyiltról is leszedheted, pl isohunt, TPB stb. Megjegyzem, az openoffice is legalább olyan jó (ha nem jobb) és ingyenes.
3/4 A kérdező kommentje:
de vannak meghivosak is... na nekem olyan nem lenne éppen jo :)
a legjobb az lenne, ha magyar office-ot tudnék szerezni :)
2010. okt. 31. 19:59
4/4 anonim válasza:
Nem torrent, annál jobb, csak szerezz JDownloadert:
Office 2k7:
Office 2k10:
Mindkettő magyar.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!