Az miért van, hogy hozzászólásaim nem látom tegnap este óta, viszont értesítés jött, hogy valaki reagált rá? Semmilyen értesítés nem jött, hogy törölték volna vagy valami és már tegnap késő este sem értem el, azonban vki reagált rá.
Figyelt kérdés
Amikor erre rákattintok nem hoz be semmit majd utána láttam az eddigi hozzászólások, reakciók sincsenek már ott. A poszt megmaradt írja is 10 üzenet megtekintése, de amint rákattintok semmit se hoz be, csak ugyanazt. A többit mondjuk eleve úgy írja x további üzenet megjelenítése, azokat meg is nyitja, viszont az enyémeket nem.. Tevékenységnaplóba benne vannak, viszont onnan csak a főposztot érem el.2024. ápr. 1. 04:51
1/2 A kérdező kommentje:
A másik ugyanez, pár napja elérhető posztomhoz valaki hozzászólt, láttam is, este egy másik személyt is ír, azonban csak a fő posztot érem el, azt, hogy mit szólt hozzá, nem hozza be a Facebook, viszont az nem törlődött értesítésekből, de sehol se látom. Kicsit érdekes ez is...
2024. ápr. 1. 05:03
2/2 anonim válasza:
10 éve létező hibajelenség, bug.
Rengeteg ilyen van a facebookon.
Nem tudsz vele mit csinálni, szokd meg, hogy olyan, mint a magyar népmese "hol volt, hol nem volt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!