Miért nem indul el a Sims 2?
Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy letöltöttem a Sims 2-t,kiírtam mind a 4 CD-t ami kell a telepítéshez,fel is telepítettem,meg is van az ikon az asztalon,viszont amikor próbálom elindítani,megjelenik a logó,tehát gondolom elindul a program,de nem megy tovább...Mi lehet az oka?Légyszi valami nagyon konyhanyelven írjátok le,hogy mit kellene csinálni,hogy egy olyan hülye,mint én,aki tökre nem ért az ilyesmihez,megértse...Nagyon köszi!Ja még annyit ideírok,nem tom zez lényeges-e,de Vista van a gépen,és ahogy elindítom,kiírja hogy vmi kompatibilitási probléma van,és a crackelésnél is kiírta ezt,ezért azt nem is tudtam megcsinálni.Ha ez a gond,hogy nem crackeltem,légyszi írjátok le,hogy azt hogyan kéne...2010. okt. 26. 18:20
1/1 anonim válasza:
Mondok egy titkot...Shhh...(meg kell venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!