Miért indul újra a samsung a54 telefonom?
Figyelt kérdés
Mostanában a telefonom fogja magát és random ujraindul. Eddig kb. 2 hét alatt kétszer történt meg. Utána, mikor ujraindul semmi gond nincs, megy tovább, ahogy eddig. Szerintem előtte sincs semmi, amiért oka lenne újraindulni.
Ha tudtok segíteni, köszi!
2024. márc. 27. 14:48
1/3 anonim válasza:
Elromlott. Ha garis, szepen vidd vissza a boltba ahol vetted. Ha nem garis, vidd Samsung szervizbe, elotte persze ments le rola minden adatot.
2/3 A kérdező kommentje:
Most olvastam, hogy alkalmazások is okozhatják. Most letöröltem egyet, ami a régi telómon is problémás volt.
2024. márc. 27. 16:04
3/3 fukapapa27 válasza:
Töltsd le a hozzá való Firmware file-t és az Odin nevű programmal flashald újra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!