Ha van mobilnet, akkor tudsz nézni rajta TV-t. Persze annak elég nagy lehet az adatforgalma, szóval figyelj rá, hogy olyan adatforgalmi kereted van, amibe beleférsz.
Alap csatornák elérhetők a mindigtv appban
A többit pedig az otthoni kábelszolgáltatód, vagy egy ismerős kábelszolgáltatójához járó online rv szolgáltatással tudnád elérni. Pl én diginél vagyok. Digi online van. Sok csatorna nincs benne persze, de bő a kínálat. És... ja, a ügyfélkapujukban lehet beállítani 3 jelszót, tehát 3 ember is haszbálhatja egy előfozetéssel egyszerre a digi online felületet. Legtöbb szolgáltatónak van hasonló lehetősége online tv-zéshez.
Innentől akkor a kijelzőt kell csak megoldanod. Hogy az neked elég egy telefon, tablet, laptop méret, akkor sima ügy szerintem
Tehát na, azért ezeknek is van energiaigényuk, főleg ha minél nagObb kijelzőt kell működtetni, de egy power bankkal ez több napra feltornázható akár.
Tehát nem hasonlítható egy napelemes tv egy napelemes rádióhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!