Mért nem regisztrálni a Bethesda.net-re?
ezeket mind el fogadja.
ország kiválasztása
email cím megadása
felhasználó név és jelszó megadása
ki kell választani egy biztonsági kérdést is. ki választom hogy mi a kedvenc videojátékod. ezt el is fogadja ismét!
és ez alatt van egy terület, amiben ez ál. hogy hozzon létre választ a biztonsági kérdésre. ide akár melyik billentyű gombot ütök is le, azonnal ki dob az oldalról! nem tudom mért!
Doom eternal játék miatt szerettem volna regisztrálni mivel kéri a játék!
ezen az oldalon szerettem volna regisztrálni! vagy nem itt kéne?
Még 2022-ben bezárt az a launcher, és a meglévő játékokat Steam-be lehetett exportálni. Azóta megvette őket a Microsoft is, úgyhogy nincs már önálló kliens.
Honnan van meg a játék, milyen forrásból, hogy még mindig a bethesda.net-et kéri? Kéri egyáltalán, vagy csak egy leírást próbálsz követni? Steam verzió áruházi oldalán ugyan ott a hivatkozás, de írják hogy nem kéri ténylegesen:
Nem skippelhető ez a rész? Azt is írják, hogy a Bethesda fiók csak a multi játékokhoz és addonok telepítéséhez kell, a sztori módoknál nem kér bejelentkezést - a Doom tudtommal ilyen.
Ha kötelező belépni, és megvan a Bethesda fiók, akkor abban több szolgáltatással össze lehet kapcsolni. Itt próbáld meg a Microsoft fiókot hozzáadni (böngészőből, ne a játékból), így elvileg indításkor be fogja olvasni a fiókot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!