Honnan tudnék ingyen letölteni tecnika H16WC-01 webkamerámhoz drivert?
Hogyan kell ezután telepíteni? Be legyen-e dugva a webcam, vagy ne...ilyen alap dolgok érdekelnek.
Előre is köszi mindenkinek!
Jah Windows-om van...nem hetes, szerintem az egyel előtte lévő.
Nincs hozzá mellékelve CD? Azon rajta van a driver.
Ha nem, akkor itt találod:
A legtöbb gyártónál úgy szokott lenni, hogy csak akkor kell az eszközt csatlakoztatni, mikor a driver telepítője erre kér.
Amúgy meg ha nem értesz hozzá, akkor legközelebb ne vegyél gagyit. Hanem olyat aminek rendes magyar nyelvű termék támogatása van: Logitech, Genus, Microsoft, stb..
Köszönöm szépen a választ, végül sikerült. Az az igazság, hogy már több, mint egy éve vettem külföldön a webcamot (tehát akár milyet vettem volna, nem lett volna magyar nyelvű segítség) és a cd-jét meg miegymását már régen elhagytam :)
A lényeg, hogy sikerült, de már most se tudnám megmondani, hogy kérte-e,hogy csatlakoztassam az eszközt, vagy egyszer csak bedugtam. Ezek a számtech-es dologok nem nagyon kötnek le sajnos, pedig tudom milyen hasznos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!