Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Olyan alkalmazás vagy oldal...

Olyan alkalmazás vagy oldal laptopra ami szétbontja a videó hangjait?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a videón 3 ember beszél, tehát egyszerre több zaj van, de engem csak az egyik érdekel. Az alkalmazásra vagy az oldalra feltöltöm a videót, akár hangfájl formátumban is, és az szétbontja nekem ezeket a különböző zajokat, én pedig eldöntöm melyiket akarom megtartani.

Nem probléma ha nem ingyenes az alkalmazás, de ha van ilyen ingyenesen nyílván az sem baj.

2024. márc. 18. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Nincs.
2024. márc. 18. 01:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé nehéz helyzet - kb. olyan, mintha szét kéne szeparálni a kakaóitalt kakaóporra és tejre.

Vannak különböző kísérletek:

- [link]

- [link]

- [link] - ez inkább zenei felvételekhez

de csodát egyiktől se várj.

2024. márc. 18. 01:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg triviális feladat, ha létezik olyan AI, ami erre van kihegyezve. Úgy lenne jó, hogy a kiemelendő hangból pár másodpercnyi teljesen tiszta minta alapján kiemelné az anyagból. Nyilván kis hibákkal néhol, de messze nem annyira zavaró, mint amikor ketten pofázzák végig az anyagot.
2024. márc. 18. 07:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
2024. márc. 18. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!