Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megőrülök! -....

Mit csináljak? Megőrülök! -. - pls

Figyelt kérdés
amikor bekapcsolom a gépem egyből elindul az explorer. multkor is ezt csinálta akkor kiírtottam 2 trojait és abbahagyta de most nem talál már virust, letiltani nem akarom, mert kell
2010. okt. 25. 21:01
 1/9 bp1985 ***** válasza:
90%
Mi kell? Mi van??? Nem értem.
2010. okt. 25. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Őrülj meg!
2010. okt. 25. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi a fasz? Futtatásba írd be hogy msconfig és nyomd ki az exe.jt.
2010. okt. 25. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
az explorer.exe az a tálca (start menü) normális, ha automatikusan elindul
2010. nov. 5. 09:28
 5/9 anonim válasza:
100%

ezt a választ akkor olvasd ha az Internet Explorerről van szó, ugyanis az "explorer" az egy folyamata a windows alapu op. rendszereknek, ami ha nem indul el akkor nagy gond van.

ˇ

nézd meg az indítópultot, ha van töröld ki. ha nincs, akkor nézd meg az ütemezett feladatokat a start menü kellékek rendszereszközöknél, ha van töröld ki. ha ott sincs semmi, akkor a futtatásba írd be hogy:

msconfig

Menj az automatikus indítás fülre, és ott vedd ki a pipát az iexplorer.exe négyzetből. Kilépés, és nem szükséges újraindítani a gépet.

Ha pedig ott sincsen, akkor vagy vírus vagy egy programod indítja el az iexplorert mint külső, meghívott alkalmazást. Pl.: windows live messenger, vagy pl nekem a HP nyomtatóm automat elindítja a Chrome-t. Járj utána, hogy melyik programodhoz szükséges az a böngésző.

2010. nov. 5. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

kalman11

Az exlporer.exe nem a tálca, hanem a kezelőfelület. Próbáltad már bezárni? Nem csak a táca tűnik el, pl az asztalikonok is. De újraindul.

Ki az a h*lye aki IE-vel nyomul? Töröld le a p.csába.

2010. nov. 5. 16:45
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem windows 7-en csak a tálcát tünteti el, ha xp-n az ikonok is eltűnnek, akkor ok
2010. nov. 5. 17:07
 8/9 anonim válasza:

kezelőfelület, igen. de ha folyamatként bezárjuk, eltűnik a tálca és XP-n az ikonok is az asztalról.

szerintem is használj mozillát vagy chrome-t, azok nem zabálják az energiát olyan mértékben, és talán.... biztos nem lesz ilyen gondod. ;)

2010. nov. 5. 21:48
 9/9 A kérdező kommentje:
internet expl... böngészőre gondoltam de ujra let telepitve és igy jo :)
2010. nov. 5. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!