Milyen nagy leállás lesz a Telekomnál?
A hivatalos oldalukon leírják:
"Informatikai rendszerünk ütemezett karbantartása miatt 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető.
Emiatt március 14-én csütörtökön üzleteink is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak.
A 1414 lakossági és a 1400 üzleti telefonos ügyfélszolgálatunk ez idő alatt is elérhető lesz, de korlátozottan tud majd a segítségedre lenni, így a várakozás ideje az átlagosnál hosszabb lehet"
Az "informatikai rendszerüket" karbantartják (feltehetőleg azt, ami az ügyféladatokat menedzseli), ezért az (mármint "a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál") "2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig" nem lesz elérhető, illetve a telefonos ügyfélszolgálat is csak korlátozottan tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!