Hogy foglalhat ennyi helyet?
sony vegas programban csináltam egy mixet ami úgy durván 5 perces. és a fájl 38.4 GB foglal! ez nem sok egy kicsit? egy 5 perces zenétöl?
a mix folytatódni fog! 10-12 percesre tervezem. akkor mennyit fog foglalni 120 GB? azt is észre vettem, hogy ha le játszom a gépen, akadozik!
nem tudom mi a rák fene ez. HDD-n játszom le a számot és 98-100% hajtsa azt.
Ha nincs tömörítve, lehet ekkora. Azért kicsi az mp3 fájlok mérete, mert az veszteséges tömörítéssel újra van kódolva, így elveszti a nyers méretének akár 90%-ánál is többet (cserébe a minősége romlik valamennyire).
A Vegas amúgy nem videószerkesztő? Mert ha videót rendelsz belőle, annak a mérete a képsáv miatt is nagyobb lesz.
Ott valami renderelési beállítás csúnyán el van állítva, ultrabrutál minőségben renderelted a "semmit" Ez 4K-n minden maxra állítva kb. A Vegas nincs meg, de minden videoszerkesztőn van ilyen beállítás, ott vegyél vissza.
1-2 GB-nél nem nagyon kéne többnek lennie.
sony vegas beállításaim.
render as. video for windows.
Templates. HD 60i YUV.
mindig ez a beállításom volt! és ahogy mondod, 1-2 GB-nél soha nem volt több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!