Hogyan tudom törölni a facebook profilt?
Sziasztok!
Nagyon hosszú lesz, de köszi ha valaki tud segíteni.
Anyukámnak teljesen elromlott az okostelefonja. Semmit nem lehet rajta csinálni, van egy új és elkezdtem beállítani rajta mindent a facebooknál viszont van egy kis gikszer.
Régebben apu az ő emailcímével regisztrált és azt a fiókot dobja be nem pedig anyu mostani profilját. Az istenért nem találom a rendes facebookját. Sem emailel, se névvel se semmivel.
Szerettem volna apu régijét törólni hogy ne zavarjon be. Követtem az utasításokat amik le vannak írva. Azután a férjem is megpróbálta.
Három, ismétlem három órán keresztül csináltuk!! És nem jött össze az utolsó elötti pontnál megakadtunk.
Addig meg van hogy metaközpont vagy mi azután jönne a profil törlése felfüggesztése na ez az ami nincs meg folyton visszairányít az első lépésre. Konkrétan nem találtam ilyen lehetőséget hogy törlés.
Valaki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!