Hol tudom beállítani azt, hogy mikor frissítsen a gépem? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
64 bites Windows10-ről van szó. Jelenleg azonnal frissít, ha érkezik rá frissítés - tehát amikor használom - használat közben is csak úgy újraindul és elkezd frissíteni. És én úgy szeretném, ahogy már több gépen is láttam: mindig amikor le akarom állítani/újra akarom indítani - akkor tegye fel lehetőségként tehát: leállítás és frissítés/újraindítás és frissítés. És hol tudom ilyenre beállítani?febr. 21. 11:19
31/49 A kérdező kommentje:
Valahol csak be lehet állítani ezt. De hol?
máj. 30. 20:25
32/49 anonim válasza:
33/49 A kérdező kommentje:
Na nekem is van ilyen. Ugyanígy néz ki az enyém is. De ez mit jelent? Ez az aktív időszak? Hogyan kell ezt értelmezni?
jún. 5. 09:40
35/49 A kérdező kommentje:
Nem kell kössz
jún. 5. 09:55
36/49 A kérdező kommentje:
Tehát hogyan állítsam be? Segítene valaki?
jún. 5. 10:56
38/49 A kérdező kommentje:
Amiről a kérdés szól...
júl. 11. 10:41
39/49 anonim válasza:
Windows 10 Pro. Startmenű, Gépház, Frissités és biztonság, Windows frissitések letöltése, itt állitsd be.
40/49 anonim válasza:
#39 Ne erőltesd magad. Nagyon gyenge troll. Nem ez az első több hónapon át tartó értetlenkedése, trollkodása. A módszere az, hogy bárki bármit is válaszol(akár jó választ is, mint itt) semmit nem akar megérteni és ezt hónapokig húzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!