Nem gáz szerintetek, hogy egy multinál dolgozom, és a feladatokat excelben rögzítik a managerek??
Figyelt kérdés
Nekünk kell átírni benne a dátumokat, linkeket, ki-mit csinált, belekommentelni, új sort beszúrni, stb.2024. febr. 8. 09:17
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a microsoft, de nem is kispista cége. Mondjuk egy ÉMÁSZ vagy E-ON szintű cég, csak informatikai cég nem villamos.
2024. febr. 8. 09:27
3/8 anonim válasza:
Miért, miben szeretnéd? Béreljetek jira instance-t midnenestől, hogy vezessétek a jelenléti ívet?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, de valamifele ticketing system jobb lenne.
2024. febr. 8. 12:00
6/8 anonim válasza:
Mondd meg hogy te egy fekete fali táblára akarod írni krétával, mert így szoktad meg az iskolában 40 éve..
7/8 anonim válasza:
Nagyon gáz. Én azonnal felmondanék.
Hát mit képzelnek ezek?
8/8 anonim válasza:
Amúgy gáz, igen. ehhez kéne lennie valami corporate szoftvernek, amiben egyértelműen rögzítve vannak a dolgok, és nem egy puruttya excel, amiben véletlenül felülírhatod a dolgokat, zéró jogosultságkezelés, stb... persze amúgy vannak sok holye feladatok, amiket lehet tényleg jobb egy mellékes táblázatba beírkálni, mert csak rövidtávú dolog. de ha jól értem, akor itt nem erről van szó, hanem ez a fő táblázat, ebből van a teljesítményértékelés meg minden. hát ez így a mindennek az alja. kuka. találj más helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!