Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most ha elküldök egy üzenetet...

Most ha elküldök egy üzenetet és törlöm az FB-t akkor mi van?

Figyelt kérdés

A barátomnak elküldtem Messengeren egy üzenetet.

Viszont az ő telefonja most ki van épp kapcsolva (nincs sehol bejelentkezve).

Ezután pedig én egyből töröltem az egész Facfebookot (bár azt írta ki ha 1 hónapig visszalépek akkor leáll a törlés).

Na most akkor ha így hagyok mindent, és nem csinálok semmit (nem lépek soha többet vissza).

Akkor mennyi az esélye annak hogy átmegy az az üzenet amit elküldtem?

2024. febr. 6. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően van üzenet törlési lehetőség. Azt kellene megcsinálnod. Az akkor is törlődik, nála is, ha a telefonja már letöltötte az üzenetet.
2024. febr. 6. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár legjobb lenne, ha egyszerűen elmagyaráznád neki, hogy öö, mittomén mi a helyzet, dühös voltál, olyat írtál, amit nem gondoltál komolyan, bocsánatot kérsz, és szeretnéd, ha soha nem látná a mocskolódásodat (vagy tényleg nem tudom mi a helyzet. ez csak egy példa, hogy jobb az ilyeneket személyesen és nyíltan megbeszélni.)
2024. febr. 6. 10:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem. De nekem pont az lenne a jó (azt akartam) hogy átjusson az üzenet csak már ne tudjon rá válaszolni. És azért töröltem magam mert elegem lett amúgy is a Faceból, meg így legalább nem letiltottam.

Hát szerintem valószínű már megkaphatta azt az üzenetet. Na mindegy....

2024. febr. 6. 14:06
 4/5 anonim válasza:
Megkapja. Megkapja az üzenetet és látja,hogy már nem tud válaszolni mert törölt a profil. Egy törölt profiltol fog kapni üzenetet, de a beszélgetésből úgyis tudja te vagy az.
2024. febr. 6. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2024. febr. 6. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!