Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot tudnátok...

Milyen laptopot tudnátok nekem javasolni?

Figyelt kérdés

Egyetemre szeretnék venni egy laptopot. Igazábó a wordon meg excelen kívül nem tervezek majd rajta másat futtatni. Olyan 200-250-et költenék rá legfeljebb.

Ilyen alapokat tudok, hogy legalább 8 giga ram meg ssd, de magukat a márkákat nem ismerem egyiket se.

Tudnátok valalmi jó laptopot ajánlani? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Köszönöm!

2024. jan. 29. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Mikor pár kulcsszóra (pl. egyetemre) rákerestél itt, miket találtál?
2024. jan. 29. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem a Dell, Lenovo, HP,Asus esetleg a Acer márka amik közül választok.

Jelenleg Dell gépem van. Azt használom lassan több mint 2 éve azért én talán a Dell-re szavaznék. Elötte volt Lenovo gépem az sem rosszak.

Persze amennyi gépet találsz annyi vacak gép van a piacon, hogy csak na.

pl. volt vivobookja valakinek annak meg kitört az egyik nyíl billentyűje.

Hogy az miatta vagy gyatra maga a billentyűzet azt nehéz megmondani ebből.

Egyébként hányas kijelzőre lenne szükséged? 14-es vagy 15.6-os?

Simán elmehetsz MediaMarktba vagy hasonló boltokba ott meg tudsz nézni jónéhány gépet ami ki van rakva.

Amd ryzen esetében 7000-esek már teljesen jók úgymint az Intel esetében 13 gen is van ennyiért jó, szóval ezek is megérheti hosszútávon.

[link]

2024. jan. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!