Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a furbify.hu...

NTBS kérdése:

Mi a véleményetek a furbify.hu oldalról?

Figyelt kérdés

2024. jan. 28. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vásároltam még onnan, ha ez a kérdés.

De az oldaluk bejön, igényes, rendezett. Gyorsan elérek minden információt. Megbízhatónak tűnik külsőre!

2024. jan. 28. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Megbízható elvileg. Én sem vásároltam még onnan.

Magán az oldalon vagy a facebookon találsz értékeléseket, véleményeket.

2024. jan. 28. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Elektronikai hulladék webshop :)

Szerintem ebben az a szomorú, hogy ma Magyarországon anyagilag ott tart a lakosság, hogy az ilyen cégek vígan megélnek, mivel az egyszerű embernek csak erre van pénze.

2024. jan. 28. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Használt/Felújított termékeket árulnak. Nekem van meglévő üzleti kapcsolatom velük. Nagyker szinten rugalmas cég, a minősége a termékeiknek elfogadható. Van tőlük a piacon rosszabb és hanyagabb cég is. (Nem is egy.) Illetve van olyan is aki jobb. De átverni nem vernek, garancia pedig tényleg van a termékekre. Sok esetben pedig inkább egy használt üzleti szériás eszköz, mint egy hasonló árban lévő új, ami aztán tényleg egy ipari hulladék kategória. (Gondoljunk csak a notebookra.)
2024. jan. 28. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nagyon drágák. Okés, hogy ki van takarítva, be van üzemelve, van rá garanvia, de ezek akkor is használt gépek. Legalább másfélszeres áron adják a gépeket a hardveraprós árakhoz képest. Ennyivel nem ér többet ez a szolgáltatás.
2024. jan. 28. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!