Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki telefonszámát hol...

Valaki telefonszámát hol lehet keresni? Valószínűleg telekomos, de nem biztos. Nem találtam a nevét. Hol lehet ilyeneket megnézni, telekom tudakozónál nem találtam, meg a többinél sem. Egyébként távoli rokonom.

Figyelt kérdés

2024. jan. 27. 08:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Facebook-ra gondoltam én is, csak az a problem, hogy egy kitartó hackermucky lenyúlta a fiókomat. Csináltam újat is, kb. 10 perc alatt azt is blokkolta.

Fel kellene találni egy virtuális egérfogót ami becsippenti az ujjait...

Tuti az oviban szekrény volt a jele, mert fiókmániás szegényke...

2024. febr. 7. 13:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Az egerfogo fel van talalva: virusirtonak hivjak, amit a szamitogepedre es/vagy telefonodra kene telepiteni. Ha uj fb fiokot regisztralsz es azt azonnal le is nyuljak, ott bizony baj van, valaki ki-be jarkal a gepeden.
2024. febr. 7. 13:39
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen,sejtettem, hogy ki-be járkál. Vírusírtó, tűzfal, vpn is volt.Hasztalan.

Lehet valami switch izét használ. De hogy hogyan, az jó kérdés? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

2024. febr. 7. 13:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Telekom tudakozóhoz aztán teljesen felesleges a VPN... 😋
2024. febr. 7. 15:06
 15/21 A kérdező kommentje:
Hackermuckie ellen akartam, csak nem jött be (az ötlet csak a muki) sajna😢
2024. febr. 7. 16:21
 16/21 A kérdező kommentje:

Ki-be járkál. Ki nem akar. Bent érzi magát komfortosan.

Törhetem a fejemet, hogy milyen telefont vegyek, ami törhetetlen, mire ő töredelmesen bevallja, hogy feltörhetetlen eszköz nem létezik történetesen.

Ez dióhéjban a történetem, remélem egyszer elcsúszik egy banánhéjon!

Olyan mint egy paparazzi, csak ez nem a falon lóg, vagy a hortenziabokrok mögött, hanem (rajtam) a fiókokba, eszközökbe bújik.

Ördög bújt a vonóba, hekker bújt a telóba...

Hogyan rakjam ki onnan?

Ha képes volt évekig tanulni e célból, hogyan lesz ez amnéziás?

Nyílván gyermekkori traumái lehetnek, elvették a játékait (ha volt neki egyáltalán) és most másokkal szívózik nagy élvezettel.

Szülinapi ajándéknak szánta, hogy lenyúlta a facebookot.

Itt sírok 1 hónapja, mégsem adja vissza. Ez azt jelenti, hogy nem csak inkorrekt, de empátia sincs benne.

Amúgy pechemre imád velem körmondatokban vitatkozni. Köröz mint egy sas...

Ilyen hosszú mondatokat még lexikonban sem láttam.

Ilyen alakot se, az tuti!

Extraborzasztó modorú! Ez van!!!

2024. febr. 8. 07:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Es ez a hackermuki most is itt van velunk a szobaban?
2024. febr. 8. 07:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Sanszos, hogy sasol...
2024. febr. 10. 14:21
 19/21 A kérdező kommentje:

Hogyan kell hackelni laikusoknak

Először is kiválasztod a legnagyobb szoba sarkát,tudod,ahol gyerekkorodban büntiben voltál, és jól kifundáltad a következő balhét. Ott meglapulsz, koncentrálsz!

Egy jó hackernek jó felszerelés kell. Beszerzel egy csomó bizbazt (lehető legjobb márkában). Veszel 120 könyvet, a témába vágót. Letöltesz néhány hekkerfájl akármicsodát.

Amikor rendelkezésedre állnak eme izék, akkor kezdesz neki válogatni az izéarzenálodból,hogy az adott célpont gépére mi lenne jó.

Hogy ezt, hogy a rossebbe tudod? Kb. 67.könyvből csak kiderül,tételezzük fel!

Elkapod a célszemély gépét a megfelelő izével, jól megizéled, hisz te már izé-szakértő vagy! Hány percig tart? Célszerű az izék közül a turbó fokozatú izét választani, így jó gyors leszel! Amatőrök lacafacáznak! 3 és fél perc alatt kész vagy! És élvezed a műsort! Már nem egy mezei felhasználó vagy hanem pofátlanul kihasználó felhasználó! Micsoda különbség, nemde?

Majd végül ártatlan fejjel pedzegeted,hogy te csak finomhangoltál nem félrehangoltál! A hülyék állítsák el a sz.. aikat maguknak. Hogy képzelik, hogy másra fogják, nemde???

Dr. Izészakértő Hackermuckee

2024. febr. 10. 14:49
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 nehezen tudom eldonteni, hogy poenkodni akarsz-e ilyen szanalmas es eroltetett modon, vagy tenyleg van valami kisebb-nagyobb zur odafent a vezerloben. Ittal, szivtal, vagy a kettot egyszerre?
2024. febr. 10. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!