Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az UWP folyamatcsoport lassítá...

Az UWP folyamatcsoport lassítását, hogy lehet blokkolni?

Figyelt kérdés

Másoltam pár képet a mobilom és a gép között és az egyik mappa szinte rögtön átment, a másikra meg egy csomót kellet várni.

Néztem a feladat kezelőben, hogy mi lassítja a gépet és találtam a másolás mellett egy zöld kis levelet.

Ezt írta: "Ez az UWp-folyamatcsoport folyamatokat függeszt fel a rendszerteljesítmény javítása érdekében."

Zöld levél van ott, gondolom valami környezet barát, energia takarékos marhaság. Mit lehet ez ellen tenni?

Mi ez egyáltalán?

Ilyen:

[link]

2024. jan. 22. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Oda van írva, mit csinál. Hogy több erő legyen a gépben arra amire akarod, amiatt lekapcsolja azt ami nincs használva. Minek kell neked másolás közben a keresés applikáció? Amúgy meg ha kéne, elindítaná teljes erővel...

Nem környezetbarát és energia, hanem neked gyűjti a sebességet...

Amúgy meg mobil és gép között a sebesség nagyon változó lehet. Még a fájlrendszer is eltérő. Attól hogy 1 mappa gyorsan átmegy, még lehet lassú egy másik. Például ha 1 nagy fájlt másolsz, az pár másodperc. De ha 5ezer kicsit, na az jelentősen több, akkor is ha az összeméret jóval kevesebb.

2024. jan. 22. 23:37
 2/4 A kérdező kommentje:

És mire spórol energiát ha a másolás lassú?

Azt lassítja. Olvassad már el, hogy mit írtam.

Nem azt, hogy a kereséssel bármi is van, csak azt, hogy ilyen jel volt ott is.

Most, hogy ne okoskodj a kis és nagy fájlokkal.

Tegnap ugyan az a mappa ami ma kb. 15 perc volt, akkor 50 perc körül volt.

Na?

2024. jan. 23. 00:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Te okoskodsz abból, hogy ott egy ikon. Amúgy azt se írtad, hogy milyen technológiával másoltad (usb, bluetooth, wifi?) Telefon milyen állopotban volt? Diszk cache-sel mi a helyzet, benne voltak a képek?
2024. jan. 23. 02:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Mer ki okoskodjon?

Amikor ott volt az ikon akkor kb. 50 percig másolt, amikor meg nem, akkor megvolt 10 perc alatt.

Akkor?

2024. jan. 24. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!