Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Usb csatlakozós 4G wifi...

Usb csatlakozós 4G wifi hotspot mennyire jó?

Figyelt kérdés
Ajánlanátok pár típust? Max 10E ig gondoltam, ha van ennyiért.

2024. jan. 17. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Mire jó ez?

-Laptopban eleve van wifi oda felesleges sőt zavaró mégegy wifi vezérlő.

-Asztali gépbe? Ha nincs vezetékes neted legalább lesz wifid, de a 4G miatt ablak előtt asztalon legyen a gép. Semmiképp sem hátul a sarokban. Elég szegényes megoldás hogy spórolj egy 4G képes wifi routert.

2024. jan. 17. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:

USB-s 4G modemeket felejtsd el. Nem megbízható, katyvaszos. Maga az USB egy szar, főleg ha laptoba van fugva. Kicsit úgy pöccinted meg, már dobja is le a hálózatot. Meg rohadtul útban van az antenna. Meg az egész úgy ahogy van. Tényleg ha laptophoz kell, akkor a legrossszabb, ha kiáll belőle egy ilyen szar.

Vannak használtan akksis eszközök, rendes hotspotok, amik wifi hálózatra osztják meg a mobilnetet. Ilyet nézz. Hardveraprón vettem legutóbb egy függetlent 8 ezerért, szóval ilyesmi ártartományban lehetnek, beférsz 10 ezer alatt így is.

LTE-re keresve vannnak találatok

[link] egész konkrétan ilyenem van nekem is. A beállítása kínszenvedés amúgy, szóval lehet nem ajánlanám. Főleg hogy alapból náci nyelven van, mert ezeket dojcse telekom szórta ki elvileg. De tud angolul is, ha eljutsz odáig.

2024. jan. 18. 00:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Ok köszi. Igen arra is gondoltam. A lényeg az egyszerű használat lenne. Egy nem lakott ingatlanban kellene wifi kameráknak jelet sugározni 2,4Gh-en.Probáltam egy régebbi mobiltelefont használni hotspotnak az valami végett 1-2 nap után kifagy. Ezért gondoltam, hogy egyszerűbb lenne az usb-s egy közbe iktatott powerbankról.
2024. jan. 18. 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!