Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lett a gépemnek?

Mi baja lett a gépemnek?

Figyelt kérdés
Van egy horgászós játék euro fishing simulator a neve. le akartam tölteni mivel fizetős és nem volt rá a pénzem. ezért beírtam hogy euró fishing simulator download online és kidobott egy oldalt amin ott volt az X jel hogy veszélyes.De nem foglalkoztam vele és mikor rámentem akkor ki is írta hogy veszélyes oldal de én el se olvastam különben hogy mást mit írt ki milyen következményei vannak csak tovább lebeztem majd letöltöttem.Egy ideig működött majd aztán időnként befagyott aztán meg el se lehetett indítani mert szaggatott meg vettem észre hogy lassul a gépem.Ami a legfurcsább az egészben hogy amikor a fel akartam menni a google-ra akkor egyszerűen nem volt ott hanem csak find itt volt és mikor törölni akartam le a játékot a letöltések közül google-t hrottle ott találtam mappában a letöltésekbe szóval valahogy letöltődött a google és eltűnt a helyéről.Az oldal neve valami Satan✡️.hu🇱🇺.Nem tudom milyen vírus lehet ez?

2024. jan. 15. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Szólj apunak, nem fog megdicsérni, de talán ő tud csinálni egy teljes formatálás utáni szűz újratelepítést.
2024. jan. 15. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

🤔 Vigyázz, az életben sokszor vannak figyelmeztető jelzések.

Néha nem árt hallgatni rájuk. Ritkábban kerülsz sz@rba.

2024. jan. 15. 16:19
 3/4 gbenyov ***** válasza:

Több ezer dolgot (is) csinálhat most már a géped.

Megszamlalhatatlan mennyiségű szemétség lehet vele (most már) elkövetni:

-dolgozik és mindenkinek szeleteket küld tovább a tudnod nélkül,

-további másokat fertőz meg,

-lelophatja az összes adataid, bankszamlakezelést, cim listáját,

-a világ összes vírus és más keresőt rá kell szabadítani a gépre,

ÉS A TELJES SIKER MÉG ÍGY SEM GARANTÁLT!

2024. jan. 16. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
PEBKAC a neve, a fejbe helyezett ólom implantátumokkal gyógyítható. Aka: a winchester formattál téged.
2024. jan. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!