Miért nem látható semmi sem az oldalamon?
Figyelt kérdés
A közösségi oldalról lenne szó. Be vannak írva az adatok, bejegyzések, nyilvánosra állítva, mégis többen állítják, nem látnak belőle semmit, vajon miért lehet ez? Én is kipróbáltam egy másik profillal, és valóban így van, ha rákeresek a másik profilomra, tényleg nem látható belőle semmi, a profilképen kívül.2024. jan. 15. 13:01
2/6 anonim válasza:
szerintem nincs jól beállítva, valahol kihagytad, el van rejtve idegenek előtt.
3/6 A kérdező kommentje:
Facebookról van szó, első válaszoló.
második válaszoló: már többször átnéztem, és minden jól van beállítva, illetve nincs elrejtve.
2024. jan. 15. 15:26
4/6 anonim válasza:
Facebookon előfordul, hogy a nyilvános adatokat nem látják, de olyan is volt már, hogy a rejtett adatokat látta mindenki.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez komoly? A rejtett adatokat látta mindenki? Húh....most egy kicsit beparáztam. Ez viszont nagyon komoly.........
2024. jan. 16. 10:22
6/6 anonim válasza:
Mit vársz egy olyan platformtól, ahol egy mezei TXT fájlban tárolták több millió felhasználó adatait?
Vagy ahol olyan előfordulhatott, hogy néhány éve egy felhasználó adatlapjának a html forráskódjában szerepelt az adott felhasználó jelszava?
Vagy ahol "privát" üzenetek random megjelentek az üzenőfalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!