Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 1500 nem jo 1000 alatt kidob....

1500 nem jo 1000 alatt kidob. A közöttem lévő késleltetés nem az elvárt eredményt adja. 64bites-es a gép a program 32bit re van az lenne a gond?

Figyelt kérdés
Mostmár ki buktam. A a drop opciót be kapcsolom ki b@sz mint macskát szarni ugyhogy az se megoldás. Azt hittem vagyok olyan ügyes jogy meg csináljam magamnak de mar 1 hete probálkozok
2024. jan. 4. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

No ennek fuss neki még egyszer!

Milyen gép, milyen operációs rendszer, milyen program, mi az az 15000, mi az az 1000, milyen "drop opció"?

2024. jan. 4. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:
#1lag program
2024. jan. 4. 11:22
 3/7 anonim válasza:
83%
Egyszerű. Töröld a meglévő programot. Töltsd le újra 64 bit re. Először futtasd le a programot. És ne kapcsold be a drop ot csak akkor ha gáz van es nincs időd ki kapcsolni le pattansz róla 1 mp alatt. Utanna ki kapcsolod és mehetsz vissza jatszani. Magic 🪄
2024. jan. 4. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

#2: Ez így értelmetlen.

6 kérdést tettem fel (#1-es hozzászólóként), egyikre sem kaptunk értékelhető választ, így nem tudjuk hogy mi bajod, nem tudunk érdemi segítséget nyújtani.

Nyugodj le és szépen írd le, hogy mit szeretnél elérni, milyen programmal (milyen hardver és szoftverkörnyezet mellett), és milyen hibajelenséget tapasztalsz.

2024. jan. 4. 11:29
 5/7 anonim válasza:
74%
#4 én 3 vagyok és értettem. Cheater program a lényeg hogy laggoljon az internet és a játékban úgy látszik hogy teleportál. Én is használtam tudom miről van szór
2024. jan. 4. 11:31
 6/7 Dongaben ***** válasza:
2024. jan. 4. 11:38
 7/7 A kérdező kommentje:
#3 sikerült köszönöm 🤩
2024. jan. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!